Prijzen winnen met Enquêtes

Doe gratis mee en win de meest fantastische prijzen! Het enige wat u hoeft te doen is het invullen van een vragenlijst. Nadat u dit heeft gedaan zal de aanbieder van deze prijs een van de gelukkige belonen met de aangeboden prijs. Meedoen kost u niets alleen een klein beetje van uw tijd. Wat let u?

Ipad 2 Winnen

Ipad 2 Winnen

Vul het onderzoek nu in en maak kans op een iPad2! Daarbij krijgen de eerste 100 deelnemers een straatnaambord met eigen tekst! De winnaars krijgen een uitnodiging om een bord te ontwerpen.

Bekijk

Beats by Dre

Beats by Dre

Win deze coole hoofdtelefoon! Laat je gegevens achter en je geniet binnenkort van de mooiste muziek op al jouw favoriete plekken!

Bekijk

Krups Espressomachine

Krups Espressomachine

Maak direct kans op deze prachtige Krups Espressomachine. Vul uw gegevens in en wie weet geniet u binnenkort van een overheerlijke Espresso!

Bekijk

Voetbalreis

Voetbalreis

Heb je altijd al een wedstrijd in de Premier League willen bijwonen? Dit is je kans! V-Bal.nl heeft in samenwerking met PR Sportreizen een enquête opgesteld naar voetbalreizen. Help ons hierbij en maak kans om een wedstrijd naar keuze van Fulham FC te bezoeken! De prijs is inclusief vlucht, verblijf en tickets voor twee personen. Vul de enquête in, laat je gegevens achter en wie weet ben jij de gelukkige en zit je over een paar maanden op het prachtige Craven Cottage van Fulham! De reis wordt verloot onder de deelnemers.

Bekijk

Win een Fiets naar keuze

Win een Fiets naar keuze

Vul de enquete in om kans te maken op een fiets!

Bekijk

Gratis boodschappen

Gratis boodschappen

Vul de enquete in en maak kans op gratis boodschappen!

Bekijk

city trip naar New York City

city trip naar New York City

Een city trip naar New York City inclusief hotel en 1.000 dollar zakgeld. Deelnemen gaat heel simpel. Door mee te doen met de korte consumentenenquête maakt de deelnemer direct kans op de reis van 2 personen.

Bekijk

Krijg 5 euro

Krijg 5 euro

Welkom, wil jij 5 euro verdienen? Het is heel makkelijk! Vul je gegevens in en ga door naar onze exclusieve actie pagina, doe mee aan een aantal gratis acties en verdien direct 5 euro!

Bekijk

Gratis Zonnebril

Gratis Zonnebril

Doe mee en ontvang de zonnebril GRATIS!

Bekijk

Xbox One of een Playstation 4.

Xbox One of een  Playstation 4.

Doe mee met de enquete en win een Xbox One of een Playstation 4.

Bekijk